Kursevi

Naši kursevi obuhvataju širok spektar tema i nivoa, prilagođenih kako početnicima tako i iskusnim profesionalcima. Bez obzira na vaše interesovanje ili ciljeve, pronaći ćete kurseve koji će vam pomoći da razvijete nove veštine, napredujete u karijeri ili jednostavno zadovoljite svoju radoznalost.

Naša ponuda kurseva
za unapređenje vaših veština

NAJBOLJIM POLAZNICIMA NUDIMO PRAKSU PO ZAVRŠETKU KURSA, A NAKON TOGA I MOGUĆNOST ZAPOSLENJA

Manuelno QA Testiranje

POSTANITE PROFESIONALNI TESTER SOFTVERA

Prijave su u toku!

Početak kursa 04.03.2024. (odnosno po formiranju grupe)

Ovaj kurs je osmišljen tako da polaznicima pruži sveobuhvatan pregled koncepata, modela testiranja, tehnika i alata neophodnih za uspešno obavljanje QA zadatka. Bez obzira da li ste apsolutni početnik u ovoj oblasti ili želite da unapredite svoje postojeće znanje, naš kurs će vam omogućiti da razvijete veštine koje su visoko cenjene u IT industriji.

Svaki polaznik dobija kompletan materijal sa predavanja i vežbi, a najboljem polazniku po završetku obuke nudimo šansu da stečeno znanje upotrebi u praksi. Dobiće priliku da radi u timu i stekne iskustvo neophodno za nalaženje posla.

Nastava se održava dva puta nedeljno u trajanju od 120 minuta.

PHP Programiranje

Nudimo uzbudljiv i sveobuhvatan kurs PHP programiranja koji će vas uvesti u fascinantan svet web developmenta i pružiti vam duboko razumevanje ovog jezika i njegovih primena.

JAVASCRIPT Programiranje

Naš kurs za razvoj u JavaScript programiranju pruža vam priliku da zaronite duboko u svet ovog moćnog jezika i steknete ekspertizu koja će vas izdvojiti u svetu web developmenta.

RELACIONE BAZE PODATAKA

Kroz ovaj kurs upoznaćete se s osnovama SQL-a, normalizacijom, dizajnom baza podataka i optimizacijom performansi. Pogodan je za početnike i iskusne programere.

C# Programiranje

C# kurs je intenzivan i pristupačan svima, bez obzira na prethodno iskustvo. Naučićete osnove i napredne koncepte za izradu aplikacija u ovom moćnom jeziku.

NAJBOLJIM POLAZNICIMA NUDIMO PRAKSU PO ZAVRŠETKU KURSA, A NAKON TOGA I MOGUĆNOST ZAPOSLENJA

Izuzetno cenimo trud i kontinuirano zalaganje, te kao krunu obuke, najboljim polaznicima nudimo neprocenjivu priliku za primenu stečenih znanja i veština u stvarnom radnom okruženju. Kroz ovo iskustvo pruža vam se mogućnost da se suočite sa stvarnim poslovnim izazovima i razvijete veštine koje su neophodne za uspešno obavljanje posla. Pod mentorskim nadzorom iskusnih profesionalaca, omogućavamo polaznicima da brže uče i da steknu dublje razumevanje posla i industrije. Praksa pruža priliku za izgradnju profesionalnih odnosa i mrežu kontakata u IT industriji, što može biti vrlo korisno za buduće karijerne prilike. Neretko, praksa služi kao probni period za obe strane – za praktikanta i za našu kompaniju. Ako praktikant pokaže izuzetno zalaganje, veštine i doprinos, to ga može dovesti do ponude za zaposlenje.

Iskustvo stečeno tokom prakse može biti značajno za buduće poslove, jer potencijalni poslodavci često traže relevantno iskustvo u CV-ju.
U celini, praksa nakon kursa predstavlja odličan način za nagrađivanje polaznika za sveobuhvatan angažman tokom obuke, a istovremeno pruža priliku za dalji profesionalni razvoj i rast.

Utisci polaznika

Kao neko ko se oduvek zanimao za način na koji stvari rade, ideja o poslu u kome mogu da testiram različite softvere delovala je veoma privlačno. Dugo sam tražila QA kurs koji bih mogla da pohađam, a koji nije online, jer smatram da je koncentracija mnogo bolja kada se predavanje sluša uživo...
Aleksandra Milić
QA Manual tester @ NewTec Solutions
MANUELNO TESTIRANJE SOFTVERA (QA)
Iz mog ličnog iskustva, izdvojio bih ljubazne i posvećene predavače uvek dostupne za sva pitanja i pomoć. Kurs je prilagođen svima, kako početnicima tako i onima sa određenim predznanjem. Kroz niz zadataka i svakodnevnog rada od kuće, uspeo sam da savladam osnovne stvari JS-a i Angular framework-a...
Aleksandar Zečević
Frontend developer @ TNation
JAVASCRIPT PROGRAMIRANJE
Kao iskusan manuelni tester, smatrao sam da je usavršavanje na polju automatizacije testiranja dobar odabir na putu mog profesionalnog razvoja. Zanimljiva i edukativna struktura kursa, koja vodi od osnova ka naprednim konceptima, opravdala je moja očekivanja. Povećao sam i svoju konkurentnost na tržištu rada...
Bojan Simonoski
QA Automation Tester @ TNation
QA AUTOMATION KURS

Tražite posao?

Želite da radite od kuće?

Želite da promenite posao?

Ne oklevajte da nam se obratite, stojimo vam na raspolaganju u svakom trenutku!

Kompanije u kojima su se zaposlili neki od polaznika naših kurseva

Često postavljana pitanja

Kurs za osiguranje kvaliteta automatizacije bi zahtevao dobre kompjuterske veštine. Prethodno iskustvo u radu sa računarom je nešto što vam je potrebno za početak rada sa programom. Rad u Microsoft Office-u i drugim sličnim alatima je neophodna veština. Ako niste sigurni u svoj nivo svojih veština, pišite nam na naš e-mail kako biste bili na intervjuu pre nego što se upišete. Naša e-pošta je office@tnationakademija.com

Lorem ipsum dolor sit amet, consectetur adipiscing elit. Ut elit tellus, luctus nec ullamcorper mattis, pulvinar dapibus leo.

Lorem Ipsum is simply dummy text of the printing and typesetting industry. Lorem Ipsum has been the industry’s standard dummy text ever since the 1500s, when an unknown printer took a galley of type and scrambled it to make a type specimen book. It has survived not only five centuries, but also the leap into electronic typesetting, remaining essentially unchanged. It was popularised in the 1960s with the release of Letraset sheets containing Lorem Ipsum passages, and more recently with desktop publishing software like Aldus PageMaker including versions of Lorem Ipsum.

Scroll to Top