Utisci polaznika

Iskustva i postignuća polaznika naših kurseva: Pogled iz njihove perspektive

Kurs manuelnog testiranja softvera (QA)

Kao neko ko se oduvek zanimao za način na koji stvari rade, ideja o poslu u kome mogu da testiram različite softvere delovala je veoma privlačno. Dugo sam tražila QA kurs koji bih mogla da pohađam, a koji nije online, jer smatram da je koncentracija mnogo bolja kada se predavanje sluša uživo. Saradanja sa predavačem je zaista bila korisna; uvek dostupan za sva naša pitanja, a dobili smo i pregršt materijala za dalju edukaciju. Kurs je obuhvatio sve ključne aspekte Quality Assurance-a, a praktičan rad na konkretnim zadacima omogućio mi je primenu naučenog. Hvala organizatorima za priliku koja mi je omogućila da danas budem ovo sto jesam – Manual QA koji voli ono što radi i uvek traži priliku da unapredi svoja znanja.

Aleksandra Milić

KURS JavaScript PROGRAMIRANJA

Iz mog ličnog iskustva, izdvojio bih ljubazne i posvećene predavače uvek dostupne za sva pitanja i pomoć. Kurs je prilagođen svima, kako početnicima tako i onima sa određenim predznanjem. Kroz niz zadataka i svakodnevnog rada od kuće, uspeo sam da savladam osnovne stvari JS-a i Angular framework-a. Svakako, moja preporuka za svakog ko želi da savlada osnove i upusti se u zanimljiv IT svet! 🙂

Aleksandar Zečević

NAJBOLJIM POLAZNICIMA NUDIMO PRAKSU PO ZAVRŠETKU KURSA, A NAKON TOGA I MOGUĆNOST ZAPOSLENJA

Izuzetno cenimo trud i kontinuirano zalaganje, te kao krunu obuke, najboljim polaznicima nudimo neprocenjivu priliku za primenu stečenih znanja i veština u stvarnom radnom okruženju. Kroz ovo iskustvo pruža vam se mogućnost da se suočite sa stvarnim poslovnim izazovima i razvijete veštine koje su neophodne za uspešno obavljanje posla. Pod mentorskim nadzorom iskusnih profesionalaca, omogućavamo polaznicima da brže uče i da steknu dublje razumevanje posla i industrije. Praksa pruža priliku za izgradnju profesionalnih odnosa i mrežu kontakata u IT industriji, što može biti vrlo korisno za buduće karijerne prilike. Neretko, praksa služi kao probni period za obe strane – za praktikanta i za našu kompaniju. Ako praktikant pokaže izuzetno zalaganje, veštine i doprinos, to ga može dovesti do ponude za zaposlenje.

Iskustvo stečeno tokom prakse može biti značajno za buduće poslove, jer potencijalni poslodavci često traže relevantno iskustvo u CV-ju.
U celini, praksa nakon kursa predstavlja odličan način za nagrađivanje polaznika za sveobuhvatan angažman tokom obuke, a istovremeno pruža priliku za dalji profesionalni razvoj i rast.

QA Automation kurs

Kao iskusan manuelni tester, smatrao sam da je usavršavanje na polju automatizacije testiranja dobar odabir na putu mog profesionalnog razvoja. Zanimljiva i edukativna struktura kursa, koja vodi od osnova ka naprednim konceptima, opravdala je moja očekivanja. Posebno mi se dopala prilika da konkretizujem usvojeno znanje kroz praktične vežbe na stvarnim projektima. Nakon završetka kursa, moje sposobnosti kao testera su značajno unapređene, a povećao sam i svoju konkurentnost na tržištu rada. Unapredio sam svoje samopouzdanje i spremnost da se nosim sa izazovima modernog softverskog testiranja. Hvala TN Akademiji na ovom iskustvu!

Bojan Simonoski

Kurs manuelnog testiranja softvera (QA)

Lepo osmišljen kurs sa profesionalnim i posvećenim predavačima. Nakon završetka kursa uspešno ćete savladati osnove QA testiranja i imati uvid kako to sve izgleda prvo u teoriji, a onda i u praksi. Kurs je dinamičan i spaja teoriju i praksu u smislu da ukoliko ste redovni na predavanjima i radite domaće zadatke, jako lako ćete uploviti u vode i razviti razmišljanje QA testera. Najboljem učesniku obezbeđena je praksa nakon završetka kursa, a kao neko ko je bio na praksi kod njih mogu reći da je to jedno jako lepo iskustvo. Dobićete sva teorijska i praktična znanja koja su vam potrebna kako biste radili u jednoj firmi. Kurs mogu pohađati početnici, a i ljudi sa određenim predznanjem.

Anđela Vučković

Scroll to Top