circle-white-dots-h

Manuelno QA testiranje

Kontrola kvaliteta (QA) i manuelno testiranje kao njen sastavni deo, predstavljaju ključ u obezbeđivanju izvanrednog kvaliteta softvera. Kroz ovaj kurs steknite duboko razumevanje QA procesa i postanite stručnjak za manuelno testiranje!

PRIJAVE SU U TOKU!

Početak kursa 04.03.2024. (odnosno po formiranju grupe)

* Od sada dostupan i online

Postanite profesionalni tester softvera

TNation Akademija organizuje QA kurs koji ima za cilj tehničko osposobljavanje u oblasti manuelnog testiranja softvera.

Ovaj kurs je osmišljen tako da polaznicima pruži sveobuhvatan pregled koncepata, modela testiranja, tehnika i alata neophodnih za uspešno obavljanje QA zadatka.

Bez obzira da li ste apsolutni početnik u ovoj oblasti ili želite da unapredite svoje postojeće znanje, naš kurs će vam omogućiti da razvijete veštine koje su visoko cenjene u IT industriji. Bavimo se upoznavanjem polaznika sa kompletnim ciklusom razvoja softverskih rešenja i pripremom za samostalno sprovođenje procesa testiranja i provere kvaliteta softvera.

Tokom ovog kursa naučićete osnove kontrole kvaliteta i njegovu ulogu u softverskom razvoju, različite faze QA procesa, osnovne koncepte logičkog razmišljanja, planiranje, dizajniranje i izvođenje testova, praćenje i upravljanje greškama i izveštavanje. Jednaka pažnja posvećena je aktuelnim alatima, tehnikama i metodologijama koje se koriste u industriji QA testiranja, kao i tradicionalnim konceptima testiranja softvera.

Naši predavači će vas voditi kroz sve ove teme korak po korak, pružajući vam praktične veštine i znanje koje ćete moći odmah da primenite u stvarnom svetu.
Kroz interaktivne lekcije i vežbe na realnim projektima, stvaramo dinamično okruženje za učenje koje će vam pomoći da evoluirate svoje veštine. Uz konsultacije predavača, koji će pratiti vaš rad, nakon uspešno završenog kursa bićete osposobljeni za rad u oblasti testiranja softvera.

Svaki polaznik dobija kompletan materijal sa predavanja i vežbi, a najboljem polazniku po završetku obuke nudimo šansu da stečeno znanje upotrebi u praksi. Dobiće priliku da radi u timu i stekne iskustvo neophodno za nalaženje posla.

Uz intezivnu, ali temeljnu dinamiku predavanja i vežbi, koja ima za cilj brzo sticanje primenljivih teorijskih i praktičnih znanja, očekujemo da ćete završiti ovaj kurs sa dubokim razumevanjem QA principa i sposobnošću da aktivno doprinesete kvalitetu softverskih proizvoda.
Obuka za manuelnog testera softera ne zahteva nikakva posebna predznanja, te vam kao takva, pruža priliku da brzo i lako pokrenete karijeru koja vam garantuje sigurnu i stabilnu budućnost.

Kroz pet nedelja aktivnog rada i učenja, ovladaćete specifičnim načinom razmišljanja koji poseduju testeri.

Nastava se održava dva puta nedeljno u trajanju od 120 minuta.

Fokusirani smo na konkretne rezultate, i zato je našim programom predviđeno formiranje baze znanja koje ćete zaista koristiti u svom budućem poslu.

Prijavite se i započnite Vašu QA karijeru već danas!

Lorem ipsum

Tokom kursa, naučićete osnove PHP-a, uključujući sintaksu, promenljive, funkcije i kontrolne strukture. Takođe ćete se upoznati sa radom sa bazama podataka putem MySQL-a, što je ključna veština za izradu dinamičkih web sajtova. Kroz praktične vežbe i projekte, stvorićete svoju sopstvenu web aplikaciju kako biste primenili svoje novo stečeno znanje.

Naši instruktori su iskusni PHP programeri sa dugogodišnjim iskustvom u industriji, spremni da vam pomognu u svakom koraku. Kurs je prilagođen kako početnicima, tako i iskusnijim programerima koji žele unaprediti svoje veštine u PHP-u. Bez obzira na vaše prethodno iskustvo, nudimo vam podršku i materijale koji će vam pomoći da uspešno savladate ovu tehnologiju.

Pored toga, naš kurs prati najnovije trendove i tehnike u PHP programiranju, tako da ćete biti spremni za izazove koje budete susretali u razvoju web aplikacija u budućnosti. Nakon završetka kursa, dobićete sertifikat koji će vam pomoći da pokažete svoje veštine potencijalnim poslodavcima ili klijentima.

Ako želite da započnete svoju karijeru u PHP programiranju ili jednostavno želite da unapredite svoje veštine, naš PHP development kurs je pravi izbor za vas. Pridružite nam se i zajedno ćemo istražiti svet web developmenta i PHP-a!

Tražite posao?

Želite da radite od kuće?

Želite da promenite posao?

Ovaj kurs je pravi izbor za Vas!

Završetkom našeg QA kursa ostvarujete niz prednosti koje čine karijeru u testiranju softvera izuzetno privlačnom

Polaznici će steći visok nivo razumevanja QA principa, upoznaće različite tipove testiranja i znaće kada i kako da primene odgovarajuću vrstu testiranja u zavisnosti od specifičnih zahteva projekta. Ovladaće analitičkim veštiama za identifikaciju potencijalnih problema i defekata u softveru. Znaće kako da prikupe i analiziraju podatke kako bi poboljšali proces testiranja. Upoznaće značaj svog rada, koji direktno utiče na korisničko iskustvo i reputaciju kompanije. Polaznici koji steknu ovu ekspertizu postaju nezamenjivi članovi tima za osiguranje kvaliteta i doprinose uspehu projekata i organizacija u kojima rade.

Jedna od ključnih prednosti koja privlači polaznike je konstantna i rastuća potražnja za stručnjacima za testiranje softvera na tržištu rada. Sve veći broj organizacija prepoznaje važnost osiguranja kvaliteta svojih softverskih proizvoda. Kako se tehnologija razvija, raste i kompleksnost softvera, što znači da je potrebno sve više QA stručnjaka kako bi se osigurao visok nivo kvaliteta. Ova potražnja čini karijeru u testiranju softvera primamljivom jer nudi stabilno zaposlenje i brojne mogućnosti za napredovanje.

Raznolikost industrija i sektora u kojima se testiranje softvera primenjuje, pruža QA stručnjacima mogućnost rada u različitim domenima kao što su informaciona tehnologija, zdravstvo, finansije, e-trgovina, zabava i mnogi drugi. Ova raznolikost omogućava polaznicima da pronađu poziciju koja najbolje odgovara njihovim interesima i stručnim veštinama, čineći karijeru u testiranju softvera izuzetno prilagodljivom i interesantnom.

Očekivani rezultati

Vaš glavni rezultat nakon završetka kursa

Uspešan završetak QA kursa donosi značajne prednosti i priprema polaznike za uspešnu karijeru u oblasti testiranja softvera.
Nakon sticanja stabilne teorijske osnove, praktičnog razumevanja QA principa i ovladavanja veštinama za rešavanje problema, polaznicima se otvara široko polje mogućnosti za napredovanje u ovoj dinamičnoj industriji.

Kreirali smo obuku koja će vam pomoći da se brzo i uspešno integrišete u profesionalni svet softverskog testiranja.

U potrazi za korisnim veštinama i konkretnim rezultatima, izaberite našu Akademiju, jer kvalitet nikada nije slučajnost već predstavlja mudar izbor između mnogih alternativa!

Često postavljana pitanja

Uopšte vam nisu potrebne neke specifične veštine kao što su programiranje ili matematika da biste započeli sa našim QA manual kursom. Nešto što će vam svakako pomoći u daljem napretku jeste motivacija za učenje i usavršavanje svojih veština. Spremnost da istražujete, postavljate pitanja i radite na unapređenju svojih sposobnosti će vam pomoći da izvučete maksimum iz kursa. Osim toga, iskustvo rada sa računarom i komunikacijske veštine bi sigurno doprinele da bolje razumete gradivo.

Izuzetno cenimo trud i kontinuirano zalaganje, te kao krunu obuke, najboljim polaznicima nudimo priliku za primenu stečenih znanja i veština u stvarnom radnom okruženju. Pruža vam se mogućnost da se suočite sa stvarnim poslovnim izazovima i razvijete veštine koje su neophodne za uspešno obavljanje posla. Pod mentorskim nadzorom iskusnih profesionalaca, omogućavamo polaznicima da brže uče i steknu dublje razumevanje posla i industrije.

Jedan od ciljeva naših kurseva, jeste pronalazak talenata i formiranje baze potencijalnih kandidata za posao u našoj kompaniji. Praksa, koja je omogućena za najbolje polaznike, često služi kao probni period za obe strane – za praktikanta i za našu kompaniju. Ako praktikant pokaže izuzetno zalaganje, veštine i doprinos, to ga može dovesti do ponude za zaposlenje.

Utisci polaznika

Kao neko ko se oduvek zanimao za način na koji stvari rade, ideja o poslu u kome mogu da testiram različite softvere delovala je veoma privlačno. Dugo sam tražila QA kurs koji bih mogla da pohađam, a koji nije online, jer smatram da je koncentracija mnogo bolja kada se predavanje sluša uživo...
Aleksandra Milić
QA Manual tester @ NewTec Solutions
MANUELNO TESTIRANJE SOFTVERA (QA)
Iz mog ličnog iskustva, izdvojio bih ljubazne i posvećene predavače uvek dostupne za sva pitanja i pomoć. Kurs je prilagođen svima, kako početnicima tako i onima sa određenim predznanjem. Kroz niz zadataka i svakodnevnog rada od kuće, uspeo sam da savladam osnovne stvari JS-a i Angular framework-a...
Aleksandar Zečević
Frontend developer @ TNation
JAVASCRIPT PROGRAMIRANJE
Kao iskusan manuelni tester, smatrao sam da je usavršavanje na polju automatizacije testiranja dobar odabir na putu mog profesionalnog razvoja. Zanimljiva i edukativna struktura kursa, koja vodi od osnova ka naprednim konceptima, opravdala je moja očekivanja. Povećao sam i svoju konkurentnost na tržištu rada...
Bojan Simonoski
QA Automation Tester @ TNation
QA AUTOMATION KURS
Scroll to Top