Politika privatnosti

Ova Politika privatnosti reguliše način na koji TNation Akademija prikuplja, koristi, održava i otkriva informacije prikupljene od korisnika (svaki, „Korisnik“) sajta i aplikacija TNation Akademija („Sajt“). Ova politika privatnosti se odnosi na sajt i sve proizvode i usluge koje nudi TNation Akademija.

 

Podaci o ličnosti

Možemo da prikupljamo lične identifikacione podatke od korisnika na različite načine, uključujući, ali ne ograničavajući se na, kada korisnici posete naš sajt, registruju se na sajtu, pretplate se na bilten, odgovore na anketu, usluge , funkcije ili resurse koje stavljamo na raspolaganje na našem sajtu. Od korisnika se može tražiti, po potrebi, ime, adresa e-pošte. Prikupljaćemo lične identifikacione podatke od korisnika samo ako nam takve informacije dobrovoljno dostave. Korisnici uvek mogu odbiti da daju lične identifikacione podatke, osim što ih to može sprečiti da se angažuju u određenim aktivnostima vezanim za Sajt.

 

Nelične identifikacione informacije

Možemo prikupljati nelične identifikacione informacije o Korisnicima kad god oni stupaju u interakciju sa našim sajtom. Nelične informacije za identifikaciju mogu uključivati naziv pretraživača, tip računara i tehničke informacije o načinima povezivanja korisnika sa našim sajtom, kao što su operativni sistem i korišćeni provajderi Internet usluga i druge slične informacije.

 

Kolačići veb pretraživača

Naš sajt može da koristi „kolačiće“ da poboljša korisničko iskustvo. Korisnički veb pretraživač postavlja kolačiće na njihov čvrsti disk u svrhu čuvanja evidencije, a ponekad i za praćenje informacija o njima. Korisnik može izabrati da podesi svoj veb pretraživač da odbija kolačiće ili da vas upozori kada se kolačići šalju. Ako to urade, imajte na umu da neki delovi Sajta možda neće pravilno funkcionisati.

 

Kako koristimo prikupljene informacije

TNation Akademija može prikupljati i koristiti lične podatke korisnika u sledeće svrhe:

  • Da poboljšamo korisničku uslugu
    Informacije koje pružate nam pomažu da efikasnije odgovorimo na vaše zahteve za korisničku podršku i potrebe za podrškom.
  • Da personalizujemo korisničko iskustvo
    Možemo koristiti informacije u zbiru da bismo razumeli kako naši Korisnici kao grupa koriste usluge i resurse koji se pružaju na našem sajtu

 

Kako štitimo vaše podatke

Mi usvajamo odgovarajuće prakse prikupljanja, skladištenja i obrade podataka i bezbednosne mere kako bismo zaštitili od neovlašćenog pristupa, izmene, otkrivanja ili uništenja vaših ličnih podataka, korisničkog imena, lozinke, informacija o transakcijama i podataka koji se čuvaju na našem sajtu. Razmena osetljivih i privatnih podataka između Sajta i njegovih korisnika odvija se preko SSL obezbeđenog komunikacionog kanala i šifrovana je i zaštićena digitalnim potpisima.

 

Deljenje vaših ličnih podataka

Mi ne prodajemo, ne trgujemo, niti iznajmljujemo lične identifikacione podatke korisnika drugima. Možemo da delimo generičke agregirane demografske informacije koje nisu povezane ni sa kakvim ličnim identifikacionim podacima u vezi sa posetiocima i korisnicima sa našim poslovnim partnerima, pouzdanim filijalama i oglašivačima u gore navedene svrhe. Možemo da koristimo dobavljače usluga trećih strana da nam pomognu da upravljamo našim poslovanjem i Sajtom ili da upravljamo aktivnostima u naše ime, kao što je slanje biltena ili anketa. Vaše podatke možemo deliti sa ovim trećim licima u te ograničene svrhe pod uslovom da ste nam dali svoju dozvolu.

 

Promene ove politike privatnosti

TNation Akademija ima diskreciono pravo da ažurira ovu politiku privatnosti u bilo kom trenutku. Kada to uradimo, objavićemo obaveštenje na glavnoj stranici našeg sajta i revidirati ažurirani datum na dnu ove stranice. Podstičemo korisnike da često proveravaju ovu stranicu za bilo kakve promene kako bi bili informisani o tome kako pomažemo u zaštiti ličnih podataka koje prikupljamo. Potvrđujete i slažete se da je vaša odgovornost da periodično pregledate ovu politiku privatnosti i da budete svesni izmena.

 

Vaše prihvatanje ovih uslova

Korišćenjem ovog sajta, potvrđujete da prihvatate ovu politiku. Ako se ne slažete sa ovom politikom, molimo vas da ne koristite naš sajt. Vaše dalje korišćenje Sajta nakon objavljivanja izmena ove politike smatraće se da prihvatate te promene.

 

Kontaktirajte nas

Ako imate bilo kakvih pitanja o ovoj Politici privatnosti, praksi ovog sajta ili vašem poslovanju sa ovim sajtom, kontaktirajte nas na:
office@tnationakademija.com

Scroll to Top